E-coaching (online)

Wil je iets kwijt, advies maar even niet rechtstreeks praten, zoek je een sparringpartner, vind je het prettiger om zaken te beschrijven dan met mensen te praten? Vind je een beetje afstand prettig, wil je geen vrij hoeven nemen van werk of lekker in de avonduren aandacht aan jezelf geven op een reflectieve manier?......... dan is E-coaching iets voor jou! Ondersteuning op afstand maar toch heel dicht bij. Uiteraard kunnen er nog vele redenen zijn waarom E-coaching voor jouw de meest geschikte manier is om antwoord op jouw vraag te vinden.
E-coaching is geschikt voor alledaagse vragen en onzekerheden op alle levensgebieden. E-coaching is ook geschikt voor werkgevers en werknemers die vragen hebben over werk gerelateerde zaken.

Vergoeding?
Als je aanvullend verzekerd bent dan is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor een vergoeding. Vraag hierover meer informatie bij je ziektekostenverzekeraar of viaWMO. Je eerste online coaching sessie is gratis.

Registreer jezelf gratis en vul onderstaand intakeformulier in.

 

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de werkwijze en prijzen, neem dan vrijblijvend contact op met viaWMO, contactpersoon Gwen Fleuren. Mail: info@viawmo.nl of bel 045 535 27 72 / M: 06 30 49 29 67.