Face To Face

Als je het gevoel hebt dat er iets aan de hand is, maar je weet niet goed hoe je het moet vertellen, je hebt er niet de juiste woorden voor, het is een gevoel of gebeurtenis waar je moeilijk over kan praten en je hebt er last van..... Weet je niet wat je wel en wat je niet wil vertellen? Maak je hierover vooral geen zorgen over, dit is heel normaal!

Aan de andere kant kun je juist het gevoel hebben dat je veel wil praten en die storm in je hoofd eindelijk eens naar buiten kan komen.

viaWMO heeft ruime kennis en ervaring om zowel moeilijke als makkelijke praters te begeleiden. Face2face contact met viaWMO gaat je helpen om jouw drempel over te gaan. Je gaat daadwerkelijk in gesprek met een counselor. Dit 1 op 1 contact is een effectieve en persoonlijke manier van ondersteuning.

Neem contact op met viaWMO voor een eerste gratis kennismaking van 1 uur. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een 'klik' is en of viaWMO iets voor jou kan betekenen.

De afspraken vinden plaats tijdens kantooruren. Buiten kantoortijden is E-coaching een effectieve coachingsvorm.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld de werkwijze en prijzen, neem dan vrijblijvend contact op met viaWMO, contactpersoon Gwen Fleuren. Mail: info@viawmo.nl of bel 045 535 27 72 / M: 06 30 49 29 67.