Ons team

Leer ons team kennen

Werken doet mensen goed en is gunstig voor het herstel. Wij begeleiden mensen naar passend werk met een individueel en persoonlijk coachingstraject op maat. En als het nodig is, kleuren wij net even buiten de lijntjes. Zo helpen we jaarlijks honderden werkzoekenden aan duurzaam werk. Onze plaatsingspercentages zijn hoog. Dat zou ons nooit zijn gelukt zonder onze deskundige, gepassioneerde en betrokken teamleden. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze mensen en kijk of jullie een klik hebben.

Image
Gwen Fleuren
Re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“In mijn eigen zoektocht naar leuk en passend werk heb ik al veel paden bewandeld. Soms was het een eigen keuze, maar soms ook pure noodzaak. Zo staat ‘kan ik niet’ voor mij gelijk aan ‘wil ik niet’. Als je echt wil, moet je (nieuwe) keuzes maken, omstandigheden accepteren en afstand nemen van moeten. Van origine ben ik sportinstructeur. Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik in 2012 de sport vaarwel gezegd en ben ik ViaWMO begonnen. Als re-integratiebegeleider kan ik mijn passie om een bijdrage te leveren aan iemands (werk)geluk combineren met het behalen van commerciële doelen - want ik ben een ondernemer. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om voor mijn team een plek te creëren waar ze persoonlijk kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.”
Tel: 0630492967
E-mail: gwenfleuren@viawmo.nl
Image
Marielle Zalm
Re-integratiedeskundige
“Hand in Hand”

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik…. Ik neem jou graag mee op reis naar deze zoektocht.

Soms ben je het even kwijt om welke reden dan ook. Tijdens mijn loopbaan als Intercedent, HR-adviseur, Recruiter en Re-integratiecoach alsmede levenspad, heb ik ontdekt dat het mijn passie is om mensen te helpen bij de zoektocht naar een passende match. Niets is belangrijker dan het vinden van de juiste balans tussen werk en privé en ik wil daar graag bij helpen. Ik ga deze uitdaging dan ook graag aan en hoe mooi is het dit samen te kunnen bereiken.

Tel: 0686632831
E-mail: mariellezalm@viawmo.nl

Image
Marco Mostert
Re-integratiedeskundige - ACT coach
Wat aanvankelijk begon als een richtingsgevoel heeft zich uiteindelijk vertaald naar een zeer concrete en heldere visie. Namelijk mensen helpen bij hun re-integratie. Na vele jaren werd deze aantrekkingskracht zo groot dat ik besloot om de commercie definitief te verlaten.

Inmiddels mag ik mijn roeping bij viaWMO gestalte geven, en dat voelt goed.

viaWMO focust zich namelijk sterk op duurzaamheid door kwaliteit in maatwerk centraal te stellen. Een visie waarmee ik me dan ook sterk kan identificeren.

Een kwalitatieve match leidt dan ook naar een verhoogde werktevredenheid, meer organisationele toewijding, een verhoogde productiviteit, minder ziekteverzuim, minder verloop, een sterkere concurrentiepositie en nog veel meer voordelen. Bij een passende match komt dus iedereen als winnaar uit de bus en dat is waar we hier naar streven.

Tel: 0680097037
E-mail: marcomostert@viawmo.nl

Image
Syl Carati
Re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“Ik werk graag met en voor mensen. Samen op zoektocht gaan naar het hoogste haalbare, op maat en met kwaliteit, daar krijg ik energie van! Na vele jaren voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt heb ik in 2020 de overstap naar viaWMO gemaakt.

Bij viaWMO kan ik met veel enthousiasme en gedrevenheid mijn 5 jaar ervaring als re-integratie deskundige en jobcoach inzetten, zelf groeien en anderen laten groeien. Hoe mooi is dat.....

Zo zie je maar weer dat als je durft los te laten je 2 handen vrij hebt om nieuwe dingen aan te grijpen.”
Tel: 0614714824
E-mail: sylcarati@viawmo.nl