Ons team

Leer ons team kennen

Werken doet mensen goed en is gunstig voor het herstel. Wij begeleiden mensen naar passend werk met een individueel en persoonlijk coachingstraject op maat. En als het nodig is, kleuren wij net even buiten de lijntjes. Zo helpen we jaarlijks honderden werkzoekenden aan duurzaam werk. Onze plaatsingspercentages zijn hoog. Dat zou ons nooit zijn gelukt zonder onze deskundige, gepassioneerde en betrokken teamleden. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze mensen en kijk of jullie een klik hebben.

Image
Gwen Fleuren
Re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“In mijn eigen zoektocht naar leuk en passend werk heb ik al veel paden bewandeld. Soms was het een eigen keuze, maar soms ook pure noodzaak. Zo staat ‘kan ik niet’ voor mij gelijk aan ‘wil ik niet’. Als je echt wil, moet je (nieuwe) keuzes maken, omstandigheden accepteren en afstand nemen van moeten. Van origine ben ik sportinstructeur. Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik in 2012 de sport vaarwel gezegd en ben ik ViaWMO begonnen. Als re-integratiebegeleider kan ik mijn passie om een bijdrage te leveren aan iemands (werk)geluk combineren met het behalen van commerciële doelen - want ik ben een ondernemer. Daarnaast zie ik het als een uitdaging om voor mijn team een plek te creëren waar ze persoonlijk kunnen groeien en zichzelf kunnen zijn.”
Tel: 0630492967
E-mail: gwenfleuren@viawmo.nl
Image
Nicole Arets
re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“Elke dag ga ik fluitend naar mijn werk. Er is voor mij niets mooier dan mensen te laten (her)ontdekken wat hun wensen, talenten en kwaliteiten zijn en ze te laten groeien in het avontuur richting arbeid. Door samen te kijken naar de mogelijkheden en kansen en hierop in te spelen, ontstaat er weer perspectief. Maar de kers op de taart is voor mij toch een mooie match tussen werkgever en werknemer. Hiervoor was ik vele jaar werkzaam binnen de ggz. Maar bij ViaWMO zit ik echt op mijn plek want het is mijn passie en missie om mensen op weg te helpen en weer in hun kracht te zetten. Samen de weg vinden is de juiste weg!”
Tel: 0686632831
E-mail: nicolearets@viawmo.nl
Image
Diana Duijm
re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om aan de arbeidsmarkt deel te nemen. Het mooiste aan mijn werk vind ik dan ook om mensen weer aan het werk te krijgen en vooral om te zorgen dat ze op de juiste werkplek terechtkomen. Zo werk ik al ruim 10 jaar als re-integratiebegeleider. Bij viaWMO kan ik mijn kennis rondom het spanningsveld werk en ziekte inzetten. Het was een van de aandachtspunten tijdens mijn opleiding HBO-V en daarna tijdens mijn studie Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht. Daarbij laat ik me vooral leiden door mijn motto: Nothing is impossible to the willing heart.”
Tel: 0680097037
E-mail: dianaduijm@viawmo.nl
Image
Tony Maas
Personal trainer - coach
“Wil je werkelijk veranderen? Ben dan bereid zelf te veranderen. Dat is altijd mijn motto geweest. Ik ben alweer 9 jaar werkzaam in de fitnessbranche als instructeur/personal trainer. Presteren omdat het moet van de baas is of om geld te verdienen is geen drijfveer voor mij. Ik word pas gelukkig als ik iemand een dienst kan bewijzen. Voor ViaWMO help ik mensen vanuit een uitkeringssituatie met integreren in de maatschappij door middel van passend werk. Zo kan ik als coach/trainer mijn passie combineren met een waardevolle werkplek in de maatschappij. Daarbij zet ik ook mijn NLP-kennis (Neuro Linguïstisch Programmeren) in.”
Tel: 0641512161
E-mail: personaltrainer@viawmo.nl
Image
Syl Carati
re-integratiedeskundige – jobcoach – ACT coach
“Ik werk graag met en voor mensen. Samen op zoektocht gaan naar het hoogste haalbare, op maat en met kwaliteit, daar krijg ik energie van! Na vele jaren voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt heb ik in 2020 de overstap naar viaWMO gemaakt.

Bij viaWMO kan ik met veel enthousiasme en gedrevenheid mijn 5 jaar ervaring als re-integratie deskundige en jobcoach inzetten, zelf groeien en anderen laten groeien. Hoe mooi is dat.....

Zo zie je maar weer dat als je durft los te laten je 2 handen vrij hebt om nieuwe dingen aan te grijpen.”
Tel: 0614714824
E-mail: sylcarati@viawmo.nl